Olemme Esteryn jäsenyhdistys

Osallistu Esteryn jäsentapahtumiin:

Etelä-Savon sosiaali- ja terveysalan järjestöjen tuki ry

Mikkelin Seudun Keliakiayhdistys ry

Oma yhdistys on lähelläsi ja sinua varten! Yhdistyksemme on keliaakikkojen edunvalvoja alueellamme (Mikkeli, Mäntyharju, Kangasniemi, Juva, Hirvensalmi, Puumala, Pertunmaa, Joroinen).

Haluamme lisätä keliakiatietouttasi, auttaa ja tukea sinua kaikissa keliakiaan liittyvissä asioissa? Kyllä, pyrimme mahdollisuuksien mukaan vaikuttamaan kaikkeen mahdolliseen keliaakikon elämään liittyvään toiminta-alueellamme. Voit myös halutessa tulla itse mukaan yhdistyksemme toimintaan, uusia ideoita ja toteuttajia tarvitaan.

Liity myös facebookryhmään: Mikkelin Seudun Keliakiayhdistys ry

Yhdistyksen kautta saat mm.

-ajankohtaista tietoa keliakiasta

-tietoa gluteenittomista tuotteista niiden saatavuudesta, valmistajista ja ostopaikasta

-keliakiaruokavaliosta

-vertaistukea