Yhdistyksessä aikaisempina vuosina tapahtunutta toimintaa

Vuosi 2022

Leivontapäivä Suolaista ja makeaa toteutui Marttojen opetuskeittiöllä Mikkelin keskustassa lauantaina 23. huhtikuuta. Leivontapäivässä oli mukana 11 leipojaa.  Leivonnan saloihin meidät opasti asiantuntevasti ja kiinnostavasti Savon Marttojen Satu Räsänen. Virtasalmen viljatuote sponsoroi leivontapäivän jauhot, joita oli todella monipuolisesti tarjolla. Kiitos Satu ja Virtasalmen viljatuote hyvin onnistuneesta ja inspiroivasta leivontapäivästä!

Vuosi 2021

Lauantaina 9. lokakuuta teimme syysretken Valkealaan ja Lemille. Valkealassa teimme ostokset gluteeniton leipomo GL Leipurissa. Kahvit nautimme kahvila Kaarnasydämessä, jossa on myös sisustus- ja lahjatavaraliike. Valkealasta jatkoimme matkaa Lemin kotiseutuyhdistyksen museon Särätuvalle syömään särä -perinneruokapäivällistä.